RÅBJERG ALLÉ 5  
2770 KASTRUP

Håndværkerfradrag og energitilskud

En stor del af det arbejde som Goodman Isolering udfører på berettet til tilskud i form af håndværkerfradrag og energitilskud. Du kan herunder læse lidt om tilskud og fradrag. Hvis du bestiller et gratis energitjek, så kan vi selvfølgelig også tage en snak om muligheder her.

Håndværkerfradrag:

Fra den 1. januar 2018 blev håndværkerfradraget, også kalder BoligJobordningen, gjort permanent. Du kan f.eks får fradrag for hulmurisolering, loftisolering, udskiftning af vinduer og døre, isolering af gulve mod uopvarmet kælder mm. Fradragsbeløbet er på 12.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden. Der er intet max beløb. Udbyttet af håndværkerdraget varierer alt efter hvilken kommune du bor i, men som udgangspunkt så får du cirka 100 kr tilbage i skat hver gang du har brugt 300 kr. Fradraget kan ikke bruges på materialer, men kun på arbejdslønnen.
Du skal selv indberette håndværkerfradraget til skat via skat.dk. Den faktura du modtager når arbejdet er udført vil indeholde info om hvor meget arbejdsløn du kan trække fra i skat. Du skal huske at gemme din faktura i min. 3 år.

Energitilskud:

Du har mulighed for at få energi tilskud til f.eks. loftisolering og udskiftning af døre og vinduer. Tilskuddet er ikke særligt stort ift. håndværkerfradraget, men alligevel værd at tage med ved større energirenoveringer. Energitilskuddet blev vedtaget i 2012 og skal medvirke til at nedbringe Danmarks CO2 udslip. Målet er at udslippet skal være 34% mindre i 2020 end det var i 1990. Hvis projektet er stor nok til at det kan betale sig at søge energitilskud, så vejleder vi selvfølgelig gerne i dette.

Hvis du er interesseret i at få et gratis tjek af dine vinduer og/eller isolering, så giv os et kald på 3142 0110 eller udfyld nedenstående formular, så hører du fra os.

  VORES KUNDER SIGER

  ___________________________________________

  VI ER MEDLEM AF

  ___________________________________________

  VORES ADRESSE

  ___________________________________________

  GOODMAN ISOLERING

  RÅBJERG ALLÉ 5
  2770 KASTRUP