Skip to main content
RÅBJERG ALLÉ 5  
2770 KASTRUP

Om vores isolering

Info om Thermofloc Papirisolering:

Thermofloc Papirisolering produceres udelukkende af returaviser og genbrugsaviser, hvilket gør produktet utroligt klimavenligt. Papirgranulaten tilsættes miljøgodkendte mineralske komponenter i så små mængder at isoleringen kan komposteres.
Thermofloc Papirisolering er et oganisk materiale som er ubrandtbart og fugtabsorberende/fugttransporterende (hygroskopisk). Isolering kan altså optage fugt og uden problemer afgive den igen.
De mineralske stoffer i produktet generer mus og andre pattedyr, da det virker desinficerende og derfor udtørrer deres hud og slimhinder. De mineralske komponenter virker endvidere også mod insekter og svampesporer. Alle disse aspekter er dokumenteret i vores ETA (Europæisk Teknisk Vurdering).
Thermofloc Papirisolering er godkendt under ETA 15/08891 og er naturligvis CE mærket. Endvidere er produktet tildelt miljøgodkendelsen NaturePlus. Dette er et certifkat der tildeles produkter der er med til at udbrede grønt byggeri og som kan dokumentere, at det kun indeholder naturlige indholdsstoffer.

100% borfri papirisolering:

Mens andre isoleringsmaterialer er tilsat borsalte, så er Thermofloc Papirisolering hverken tilsat borsalte eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Thermofloc Papirisolering er kun tilsat mineralske komponenter i så små mængder, at isoleringen kan komposteres og ikke behøves deponeret. Når isoleringen komposteres vil materialet indgå i næringskredsløbet. Fordi Thermofloc Papirisolering ikke indeholder nogle former for skadelige tilsætningsstoffer kræves der ikke sikkerhedsdatablad, hvilket bekræfter, at produktet ikke indeholder farlige stoffer.

Hvis du vil vide mere om produktet, så er du velkommen til at kontakte os. Sidder du i en ejendomsbestyrelse eller lign. og vil vide hvordan vi kan hjælpe jer, så kommer vi gerne ud til jeres næste bestyrelsesmøde og fortæller om produktet, og hvordan det kan være med til at nedbringe jeres energi og varmeforbrug. Ring til os på 3142 0110 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi jer hurtigst muligt.