Skip to main content
RÅBJERG ALLÉ 5  
2770 KASTRUP

Etageadskillelse

Isolering af etageadskillelse mod kulde og lyd

Hvorfor isolere etageadskillelsen ?

Mange oplever at i lejligheder og i huse med første sal trækker det hen over gulvet og der bliver fodkoldt. Dette skyldes ofte, at der ikke er isoleret i etageadskillelsen og dermed opstår der træk fra ydervæggen og ind under gulvet. Dette fører til en højere varmeregning og et dårligt og koldt indeklima. Ved en hel eller delvis isolering af etageadskillelsen kan disse kuldegener reduceret eller helt undgås. Udover at afhjælpe et kuldeproblem og er Thermofloc Papirisolering også lyddæmpende. Når vi har isoleret etageadskillelsen så fremsender vi en isoleringsattest og et forsikringscertifikat fra Tryg forsikring.

Hvordan kommer jeg i gang ?

Det hele starter med, at du tager kontakt til os og aftaler et gratis og uforpligtende møde hvor vi i fællesskab gennemgår boligens isolering. Herefter modtager du et tilbud pr. mail. Accepterer du tilbuddet, så aftaler vi et tidspunkt der passer dig også kommer der en isolatør ud og udfører isoleringsopgaven. En isolering af etageadskillelse tager cirka 1 dags tid.

Hvad bliver lavet ved en isolering af etageadskillelse ?

Hvis det kun er kulde der skal afhjælpes så er det ofte nok at lave en randisolering. Dette foregår ved at der bores huller i gulvet ud imod alle ydervægge. Igennem hullerne indblæses isoleringen ned i etageadskillelsen og dermed opnås en rande af isolering der forhindre træk under gulvet. Er der også problemer med støj fra underboen så bores der huller i hele gulvet og der indblæses isolering for at støjdæmpe. Hullerne bliver proppet af (lukket) efterfølgende og proppen tilslibes.

Kan jeg få håndværkerfradrag ?

Ja, hvis f.eks et gulv mod en uopvarmet kælder isoleres. Hvis du f.eks får isoleret et gulv imod din underbo, så kan du ikke få håndværkerfradrag.

Hvis du er i tvivl om du kan få håndværkerfradrag, så ring og book et møde på 3142 0110 eller udfyld nedenstående formular. Det er 100% gratis og uforpligtende.