Skip to main content
RÅBJERG ALLÉ 5  
2770 KASTRUP

Om os

Om os

Goodman isolering er en del af tømrer og snedkerfirmaet Goodman Service. Vi beskæftiger os med en lang række former for isolering og vi har særligt specialiseret os i hulmursisolering, loftisolering og isolering etageadskillelser og skunke. Når vi har udført disse isoleringsopgaver oplever vores kunder, at det er blevet varmere, indeklimaet er bedre og en reducering af lyd fra underbo eller gade.

Vores mandskab er uddannet tømrere eller tømrerlærlinge og har kursus i isoleringsteknikker og energioptimering. Vi bruger ikke indhyret mandskab og alle medarbejdere er danske og ved hvordan man skal opføre sig ude hos kunderne. Ud over at vi altid udfører en godt stykke håndværk, så kan vi også finde ud af at møde til tiden, rydde op efter os også er en aftale en aftale.

Vores kundegruppe er meget blandet og indeholder alt fra små privatkunder til store boligselskaber og foreninger med mange tusind boliger. Vores arbejdsområde er som regel i København og omegn, men ved større projekter kører vi på hele Sjælland.

Vi er et ærligt og fair firma som altid fortæller vores kunder sandheden omkring det stykke arbejde de ønsker at få udført. Hvis vi ikke mener, at investeringen ved en hulmursisolering kan betale sig, så gør vi kunden opmærksom på dette eller hvis kunden kommer med ideer som vi ikke mener kan lade sig gøre eller er retable, så er vi også ærlige omkring det.

Skunkisolering:

Vi yder altid en høj service og vi kommer gerne ud og tager et møde hos dig og rådgiver dig i energioptimering af din ejendom. Mødet er helt uforpligtende og gratis. Da Goodman Isolering er en del Goodman Service, så har vi også mulighed for at rådgive om det rigtige valg af energivinduer og døre, samt andre tømrer og snedker opgaver. Hvis du ønsker rådgivning om energioptimering så udfyld skemaet nederst på siden. Du kan også ringe til os på 3142 0110 eller send en mail til kontakt@goodmanisolering.dk. Hvis du er interesseret i vinduer, så har vi også et showroom på Amager hvor du er velkommen til at aftale en tid. Hvis du sidder i en bestyrelse eller lign. og gerne vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe netop jeres forening, så kommer vi gerne ud til jeres næste bestyrelsesmøde og forklare hvordan et isoleringsprojekt foregår.

Mange af vores kunder har valgt at anmelde vores arbejde på anmeldhåndværker.dk og dette har gjort at vi de sidste 6 år har været nomineret til årets håndværker. Vi har i skrivende stund et gennemsnit på 4,9 ud af 5,0 hvilket vi er meget stolt af og vi sætter en stor ære i at fortsætte det gode håndværk.

Gratis isoleringstjek