RÅBJERG ALLÉ 5  
2770 KASTRUP

Skunkisolering

Hvorfor en skunkisolering ?

Rigtig mange af vores kunder ringer fordi de oplever kulde og træk på deres gulve på første sal. Dette skyldes ofte at skunken er dårligt eller slet ikke isoleret. Da raditorer tit er monteret skunkvæggene vil en stor del af varme forsvinde direkte ud i skunk, så kun gråspurvene får glæde af det. En isolering af boligens skunke vil kunne spare tusindvis af kroner på varmeregneskab, øge temperaturen på første sal og forbedre indeklimaet markant. Når isolering af skunken er udført vil der blive fremsendt en isoleringsattest og et forsikringscertifik fra Tryg.

Hvordan kommer jeg igang ?

Det hele starter med, at du tager kontakt til os og aftaler et gratis og uforpligtende møde hvor vi i fællesskab gennemgår boligens isolering. Herefter modtager du et tilbud pr. mail. Accepterer du tilbuddet, så aftaler vi et tidspunkt der passer dig også kommer der 1-2 isolatører ud og udfører isoleringsopgaven. En normal skunkisolering tager cirka 1 dags tid.

Hvad bliver lavet ved en skunkisolering ?

Vi starter med at fjerne den eksisterende isolering hvis dette er ikke virker mere. Herefter bliver væggen ind imod boligen isoleret og der indblæses isolering ind i etageadskillelsen for at undgår træk under gulvet. Til sidste udblæses der isolering på gulvet i skunken, dette gøres for at undgår træk over gulvet. Skunkdøren er ofte også bare en træplade og en udskiftning til en isoleret skunkdør gør en kæmpe forskel på varmen og ikke mindst indeklimaet på første salen. Når vi er færdige med skunkisoleringen, så ryddes der pænt op og vi tager vores affald med.

Kan jeg få håndværkerfradrag ?

Ja, det kan du. Arbejdet er energioptimering og derfor er du berettet til håndværkerfradraget. Fradraget udgør 12.000 pr. person (2018) i hustanden over 18 år. Hvis du er i tvivl, så kan du læse om håndværkerfradraget (servicefradrag) på skat´s hjemme. Vi kan selvfølgelig også tage en snak om det ved første møde.

Hvis du er interesseret i at vi kommer ud og gennemgår din isolering, så er du meget velkommen til at ringe og booke et gratis uforpligtende møde på 3142 0110 eller du kan udfylde nedenstående formular, så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  VORES KUNDER SIGER

  ___________________________________________

  VI ER MEDLEM AF

  ___________________________________________

  VORES ADRESSE

  ___________________________________________

  GOODMAN ISOLERING

  RÅBJERG ALLÉ 5
  2770 KASTRUP