RÅBJERG ALLÉ 5  
2770 KASTRUP

Hulmursisolering

Hulmursisolering

Hvorfor en hulmursisolering ?

En hulmursisolering er den nemmeste og hurtigste måde at få luft i økonomien på. Hvis boligens hulmur er dårligt isoleret eller tom, så er der tusindvis af kroner at spare hvert eneste år. Tit og oftest er isoleringen faldet samme eller udført på en måde der giver kuldebroer. Udover at varmeregningen og CO2 udslippet falder, så oplever vores kunder også et forbedret indeklima efter de har fået udført en hulmursisolering. Når hulmursisoleringen er udført modtager du en isoleringsattest samt et forsikringscertifikat fra Tryg forsikring.

Hvordan kommer jeg igang ?

Det hele starter med, at du tager kontakt til os og aftaler et gratis og uforpligtende møde hvor vi i fællesskab gennemgår boligens isolering. Vi har en kamera med som vi kan stikke ind i vægge, så vi kan se om der er plads til mere isolering. Efter mødet modtager du et tilbud pr. mail. Accepterer du tilbuddet, så aftaler vi et tidspunkt der passer dig også kommer der 1-2 isolatører og udfører isoleringsopgaven. En normal hulmursisolering tager cirka 1-2 dage.

Hvad bliver lavet ved en hulmursisolering ?

Vi starter med at bore huller i fugerne mellem murstenene og herefter indblæser vi Thermofloc Papirisoleringen ind i hulmuren. Vi blander en mørtel der kommer så tæt som muligt på den eksisterende også lukker vi alle hullerne og afsyrer stenene. Når vi er færdige, så rydder vi pænt op efter os.

Kan jeg få håndværkerfradrag ?

Ja, det kan du. Arbejdet er energioptimering og derfor er du berettet til håndværkerfradraget. Fradraget udgør 12.000 kr. pr. person (2018) i hustanden over 18 år. Hvis du er i tvivl, så kan du læse om håndværkerfradraget (servicefradrag) på skat´s hjemme. Vi kan selvfølgelig også tage en snak om det ved første møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din boligs isolering og kommer med forslag til hvordan du kan være med til at formindske CO2 udslippet og spare penge på din varmeregning. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende, så ring til os på 3142 0110 og book et møde eller udfyld nedenstående formular.

  VORES KUNDER SIGER

  ___________________________________________

  VI ER MEDLEM AF

  ___________________________________________

  VORES ADRESSE

  ___________________________________________

  GOODMAN ISOLERING

  RÅBJERG ALLÉ 5
  2770 KASTRUP