Skip to main content
RÅBJERG ALLÉ 5  
2770 KASTRUP

Loftisolering

Hvorfor en loftisolering ?

En loftisolering vil være en god investering hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen og samtidigt hjælpe miljøet og udlede mindre CO2. Varme stiger opad og derfor oplever vi tit, at manglende eller ødelagt isolering på loftet er en af årsagerne til en høj varmeregning. De fleste huse har isolering på loftet, men langt de fleste steder er der rykket rundt på isoleringen i forbindelse med el-installationer eller lign. og efterfølgende er isoleringen ikke lagt korrekt. Mange har også ting stående oven på isoleringen og dette ødelægger isoleringsevnen også selvom tingene fjernes. Når isoleringen af loftet er udført modtager du en isoleringsattest samt et forsikringscertifikat fra Tryg forsikring.

Hvordan kommer jeg igang ?

Det hele starter med, at du tager kontakt til os og aftaler et gratis og uforpligtende møde hvor vi i fællesskab gennemgår boligens isolering. Herefter modtager du et tilbud pr. mail. Accepterer du tilbuddet, så aftaler vi et tidspunkt der passer dig også kommer der 2 isolatører ud og udfører isoleringsopgaven. En normal loftisolering tager cirka 1-2 dage.

Hvad bliver lavet ved en loftisolering ?

En loftisolering kan foregår på 2 måder. Det første måde er at fjerne al isoleringen og simplethen starte forfra helt fra bunden. Fordelen med denne metode er at al den ødelagte isolering fjernes og vi får tjekket op på hvad der er under den gamle isolering. Det er den meste effektive metode, men det er selvfølgelig også den dyreste. Den anden måde er at tilrette den gamle isolering og derefter udblæse papirisolering oven på den eksisterende isolering. Hvis den gamle isolering ikke har taget for meget skade gennem tiden, så er denne metode også yderst effektiv. Fælles for begge metoder er at der som oftest skal monteres vindplader i tagfoden, gangbroen skal hæves og der skal bygges en kasse rundt om loftlemmen. Bruger du loftet til opbevaring, så kan vi selvfølgelig også bygge en platform til flyttekasser mv. Al dette aftaler vi når arbejdet gennemgås på første møde. Du kan altid få tilbud på begge metoder. Vores tilbud indeholder også en gennemgang af den synlige tagkonstruktion for råd og svamp. Modsat mange andre firmaer så er vores isolatører også tømrer, så de ved hvad de skal kigge efter.

Kan jeg få håndværkerfradrag ?

Ja, det kan du. Arbejdet er energioptimering og derfor er du berettet til håndværkerfradraget. Fradraget udgør 12.000 kr. pr. person (2018) i hustanden over 18 år. Hvis du er i tvivl, så kan du læse om håndværkerfradraget (servicefradrag) på skat´s hjemme. Vi kan selvfølgelig også tage en snak om det ved første møde.

Hvis du ønsker en gratis og uforpligtende gennemgang af din ejendoms isolering, så ring og book et møde på 3142 0110 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.