Udskiftning af vinduer og døre

Goodman isolering er en del af Tømrer/Snedkerfirmaet Goodman Service og vores isolatørere er tømrer, så derfor kan vi også være behjælpelige med af skifte både vinduer og døre. Goodman service er specialister i udskiftning af vinduer og døre og bruger kun danskproduceret elementer fra KPK. KPK vinduer har base i Djursland og her bliver deres vinduer også produceret.

Nye vinduer er en af de store investeringer i boligen, men det er også en af dem man får mest ud af. Udover at huset selvfølgelig bliver pænere, både inde og ude, så er der også en stor besparelse på varmeregningen og indeklimaet bliver som regel også markant bedre, da man slipper for træk fra vinduer og døre.

Udskiftning af vinduer er energibesparende arbejde, så derfor er projektet også berettet til både energitilskud og håndværkerfradrag (2018). Med energitilskud og håndværkerfradrag til udskiftning af gamle vinduer kan en almindelig familie sagtens spare 8-12.000 kr på vinduesprojektet.

Så går du med planer om at få skiftet vinduer, så kan vi hjælpe. Giv os et ring på 2224 0127 eller udfyld formulaen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.